Beállítás kezdőlapnak

Hétfő, Március 19

Fogyókúrás tabletták rangsora - Piperine Forte

Nézd meg, hogy mely piaci termékek a legjobbak

Otthon gyártó átmenetileg nem működik!

 • Helyezés

  1

  Ár: 13500 HUF

  Rendeldd meg most

  PIPERINE FORTE

  Szerkesztőségünk véleménye:

  Leírás:

  A legnagyobb piperine koncentráció az összes piaci készítmények közül. Alacsony ár a termék hatékonyságához képest. A kényelmes kapszula formájában történő adagolás nem okoz problémát a használatánál. A szedést követő 30 napon belül súlyod 6 kg-mal csökken. Nem észleltünk mellékhatásokat. A kezelés befejezését követően egy hónapon belül nem észleltünk jojó effektust. Az észrevehető fogyás mellett tapasztalható volt a kondíció és a koncentráció jelentős javulása. Az abszolút 1. helyezés a ranglistán.

  Gyártó:

  Termék oldal:
  Piperine Forte
 • Helyezés

  2

  Ár: 15540 HUF

  Rendeldd meg most

  CAPSIPLEX

  Szerkesztőségünk véleménye:

  Leírás:

  A piperine a termékben kizárólag segédanyagként szerepel. Magas piperine koncentráció ahhoz képest, hogy ez egy többkomponensű termék. Az ár megfelelő a minőséget és a termék hatékonyságát figyelembe véve. A használat hasonló mint a Piperine Forte esetében – csak egy, könnyen lenyelhető kapszula. Standard csomagolás, 30 kapszula elég a teljes egyhavi kezelésre. 4 hét után a súly 3,5 kg-al csökken. Az egyetlen mellékhatásként a jelentősen csökkent étvágy jelentkezett. 3 héttel a kúra után nem volt jojó effektus. Egy további plusz az energiaszint érezhető növekedése.

  Gyártó:
  Advanced Health Ltd.

 • Helyezés

  3

  Ár: 14625 HUF

  Rendeldd meg most

  BIOPERINE

  Szerkesztőségünk véleménye:

  Leírás:

  Az ár túl magas a termék hatékonyságához képest. A csomag 120 tablettát tartalmaz, de a kezelés napi két tabletta bevételét igényli. Ez így elég nehézkes. Egy hónap alatt 2,5 kg-ot fogyott. A kezelés folyamán felléptek mellékhatások, mint pl. a puffadás vagy a hasi fájdalmak. Az előnye, hogy a termék használatát követően nem lépett fel jojó effektus. Egy további előnye a felgyorsított anyagcsere.

  Gyártó:
  Sabinsa Corporation

 • Helyezés

  4

  Ár: 14060 HUF

  Rendeldd meg most

  TURMERIC

  Szerkesztőségünk véleménye:

  Leírás:

  Egy többkomponensű termék, viszonylag alacsony piperine tartalommal. Az ára túl magas. A csomag 60 db kapszulát tartalmaz, de a kezelés alatt naponta két tablettát kell bevenni ami hatással van a kúra kényelmére (a termék használatának gyakorisága). A kezelés folyamán ajánlott a fizikai aktivitás. Ennek a feltételnek a mellőzésével 4 hét után a súly csak 2 kg-mal volt kevesebb. 2 héttel a kúra abbahagyását követően a leadott súlyfelesleg visszatért, így tehát fellépett a klasszikus jojó effektus. Előnye a mellékhatások hiánya.

  Gyártó:
  Sandhu's

 • Helyezés

  5

  Ár: 11690 HUF

  Rendeldd meg most

  PINKSLIM

  Szerkesztőségünk véleménye:

  Leírás:

  A fogyást segítő különböző összetevők kompozíció. A legalacsonyabb piperine tartalom a vizsgált termékek közül. A csomagolás 120 db tablettát tartalmaz, alacsony áron, de azok hatásossága sajnos nagyon elhanyagolható. Egy hónapos kezelést követően csak 1,5 kg-os fogyás volt tapasztalható. Ezenfelül aggasztó mellékhatások léptek fel, különösen az emésztőrendszerben (hányinger, hasi fájdalom). Előnye a jojó effektus hiánya.

  Gyártó:
  FA Nutrition Pink Slim